logo8

Η Εταιρεία «ΛΙΓΝΟΣ» ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή προθηκών και άλλων εκθεσιακών και μουσειακών κατασκευών για τη φιλοξενία, την ασφαλή φύλαξη και την ανάδειξη αντικειμένων πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας.

Κατά τη διάρκεια των 90 χρόνων λειτουργίας της, η Εταιρεία «ΛΙΓΝΟΣ» έχει συνεργαστεί με εξέχουσες προσωπικότητες (διευθυντές μουσείων, επιμελητές εκθέσεων, αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, συντηρητές έργων τέχνης και εξειδικευμένους τεχνικούς) για την υλοποίηση πλήθους έργων σε μερικά από τα σημαντικότερα μουσεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πολυδιάστατη αυτή εμπειρία, μας έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας πραγματικά εξατομικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα μηχανικής ακρίβειας, από κλασικές προθήκες μέχρι ειδικές κατασκευές υψηλής τεχνολογίας.

Οι κατασκευές μας άψογα υλοποιημένες από έγκριτα υλικά, προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και πείρας, κατασκευασμένες με ακρίβεια και με όλους τους κανόνες της τέχνης και της τεχνικής, αναδεικνύουν τα εκθέματα που φιλοξενούν, ενώ παράλληλα τους παρέχουν ασφάλεια και προστασία.

Η Εταιρία μας διαθέτει πιστοποίηση EN ISO 9001:2015, ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική ποιότητας, για την ποιότητα με την οποία η Διοίκηση δεσμεύετε στην κατασκευή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της και των ενδιαφερόμενων μερών. Είναι κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, τα δε προϊόντα της είναι πιστοποιημένα για την άριστη λειτουργεία τους.

Η Εταιρεία «ΛΙΓΝΟΣ» ιδρύθηκε το 1925 και είναι σήμερα ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους και έμπειρους κατασκευαστές στον μουσειακό και πολιτιστικό χώρο. Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα και στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο 1.900 τ.μ., ενώ διαθέτει χώρους παραγωγής εξοπλισμένους με υπερσύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου και μετάλλου καθώς και αυτοματοποιημένα μηχανήματα CNC.
Δίπλα στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και την καινοτομία, στέκεται η δέσμευσή μας να θέτουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο των όσων κάνουμε. Για το λόγο αυτό, οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν μόνιμο εκθεσιακό χώρο, όπου οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους διάφορους τύπους προθηκών και μουσειακών κατασκευών, τα συστήματα φωτισμού, τις λύσεις ελέγχου του κλίματος, τα υλικά και τα εξαρτήματα.

Εκεί, έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί τους τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του έργου τους, ώστε να συντονίσουμε καλύτερα την κατασκευή των συγκεκριμένων προϊόντων και να εξασφαλίσουμε έτσι ότι αυτά πληρούν όλες τις απαιτήσεις τους για το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την προστασία και άριστα αισθητικό αποτέλεσμα.

Έχει περάσει σχεδόν ένας αιώνας όπου η εταιρεία μας μελετά, κατασκευάζει και τοποθετεί συστήματα προβολής έργων τέχνης, αλλά εμείς δεν επαναπαυόμαστε. Δοκιμάζουμε νέα υλικά και πειραματιζόμαστε σε νέες λύσεις, ώστε να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε με ειδικές κατασκευές, την επίλυση ιδιαίτερα απαιτητικών εφαρμογών.

Έχοντας συνεργαστεί στενά με τους πελάτες μας για τόσα πολλά χρόνια, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες τους. Για το λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα πολλαπλών ειδικοτήτων, η οποία αποτελείται από project managers, σχεδιαστές, μηχανικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι εργάζονται με απόλυτη αφοσίωση προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, που είναι η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη μας. Διαθέτουμε άριστα εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρη κινητά συνεργεία για την εγκατάσταση των κατασκευών μας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη και ικανή να παραδίδει έργα άριστα εκτελεσμένα, έγκαιρα και εντός του προϋπολογισμού.